kaldata.comилюстрация: kaldata.comFacebook въвежда нов инструмент, който да помогне на потребителите да

...
kaldata.comилюстрация: kaldata.comFacebook въвежда нов инструмент, който да помогне на потребителите да
Коментари Харесай

Facebook въвежда опция за бързо изтриване на стари постове

kaldata.com

илюстрация: kaldata.com

Фейсбук вкарва нов инструмент, който да помогне на потребителите да групират и изтриват остарели изявления и да понижат цифровия си отпечатък, ако имат такова предпочитание.

Наречена „ Управление на интензивността “, новата функционалност разрешава на потребителите да маркират цели групи от изявления от остаряло, излишно или нежелано наличие, което са основали през годините в платформата и желаят да изтрият. Функцията ще бъде налична първоначално единствено за някои потребителите на мобилното приложение на Фейсбук още от петък, като последователно ще се популяризира до по-широка част от потребителската база на обществената мрежа през идващите няколко седмици, до момента в който доближи до всички консуматори.

„ Независимо дали навлизате на пазара на труда след довеждане докрай на лицей или продължавате напред след преустановяване на дългогодишна връзка, ние знаем, че нещата в живота на хората се трансформират и желаеме да улесним вашето наличие във Фейсбук, с цел да можете да отразявате онлайн по-акуратно кой сте през днешния ден “, пишат от обществената мрежа в известие по отношение на въвеждането на новия инструмент в мобилното приложение.

Всеки, който желае да групира, изтрива или архивира остаряло наличие, ще може да откри всички свързани изявления от него във Фейсбук, употребявайки филтри за дати, хора, тип на наличието – фотография, видео, текстова обява, житейско събитие и така нататък В предварителния обзор на инструмента, който са създали от софтуерния портал TechChrunch, наподобява в действителност тази нова разработка обезпечава доста по-полезен метод за надзор на остарялото наличие, без да се постанова ръчно да превъртате през години обратно остаряло наличие.

Освен цялостното и окончателно заличаване, несъмнено потребителите имат опцията и да архивират старите си изявления. Архивираните изявления се задържат в самобитно вместилище, оставайки налични единствено за вас, съвсем като функционалността за списък на историите в обществената мрежа Instagram. Архивираните изявления ще бъдат съхранени в продължение на 30 дни преди да бъдат изцяло изтрити и потребителите ще могат или да ги възстановят ръчно, или да ги изтрият от там.

В предишното потребителите прибягваха до инсталирането на добавки към браузъра от трети страни, с цел да могат да намерят цели групи от наличие, които желаят да отстранен, само че това постоянно криеше своите опасности, като един от тях беше заразяването с малуер.

С напредването на обществените мрежи старите изявления се натрупват като самобитна цифрова плака. За задачите на неприкосновеността на персоналния живот, въвеждането на сходна функционалност несъмнено е добра концепция, която ви оказва помощ да премахнете остарели неща, които не желаете през днешния ден да са част от цифровия ви облик. И въпреки и в действителност да не можете да изтриете цялата информация, която компании като Фейсбук са събрали за вас, ограничението на това, което е налично пред необятната общност също е стъпка напред.

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в сайта
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР